7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Basınçlı Dökümünün Küresel Uygulama Merkezi

Haitian Basınçlı Dökümünün Küresel Uygulama Merkezi

Haitian Pres Dökümünün Küresel Uygulama Merkezi

Tek Noktadan Pres Döküm Çözümü

HDC soğuk oda döküm makinesi serisi

Alüminyum magnezyum alaşımlı dökümün pazar uygulamasının gelişmesiyle birlikte, özellikle otomotiv hafif yapısal parçaları, yeni enerji aracı pil takımı ve 5G iletişimi gibi endüstrilerde, giderek daha fazla yüksek derecede entegre büyük boyutlu ürün ve yüksek talep gören döküm kalıpları bulunmakta ve ultra büyük ve ultra hassas döküm makinelerine olan pazar talebi de artmaktadır. Bu nedenle,Haitian Die Casting, 5000 metrekarelik bir alanı kaplayan ve

Haitian HDM2500T ve Haitian HDC3500T çift kapalı devre gerçek zamanlı kontrol kalıp döküm makineleri, alüminyum alaşımlı kantitatif fırın,yüksek vakum ekipmanı, tam kalıp sıcaklığı algılama ve kontrol sistemleri, robot çevre otomasyonu, üst düzey püskürtme sistemleri, “malzeme laboratuvarı” ve “X ışığı algılama odası” ile donatılmış küresel bir uygulama merkezi kurmuştur.

Ürün testi ve işlevsellik testi sağlamak,yeni malzemeler, yeni prosesler ve yeni

teknolojiler üzerinde küresel üst düzey müşteriler ve kalıp fabrikaları için uygulama testleri yapmak.

Bu arada, Haitian Die Casting, müşterilere ekipman seçiminden, tam kalıplama çözümleri setine, kalıp rehberliğine, kalıp döküm sürecine ve üretim rehberliğine kadar bir dizi uygulama destek hizmeti sağlamak için üst düzey bir uygulama ekibi kuracaktır.

Bulut sistemi (isteğe bağlı)

Kalıp döküm işletmeleri için akıllı fabrika çözümü

Haitian Die-Casting’in özelleştirilebilir bulut sistemi, üretim işletmelerinin atölyeleri için bir dizi üretim bilgi yönetimi sistemidir. İşletmelere, üretim veri yönetimi, planlama ve zamanlama yönetimi, üretim zamanlama yönetimi, personel çağrı yönetimi, kalite yönetimi, ekipman ömrü yönetimi, takım yönetimi, bakım yönetimi, proje görüntüleme yönetimi, üretim süreci kontrolü, veri entegrasyonu ve analizi vb. dahil olmak üzere işlevsel modüller sağlayabilir. İşletme yönetimi için karar desteği sağlar ve işletmeler için dijital akıllı üretim iş birliği yönetimi platformu oluşturur.