7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitin Die Casting 50 yılı aşkın mekanik üretim deneyimi

Haitin Die Casting 50 yılı aşkın mekanik üretim deneyimi

Haitian Basınçlı döküm  Üretim Gücü

50 yılı aşkın mekanik üretim deneyimi

Haitian Pres Dökümünün Ürün Uygulaması

Müşterilere verimli prefabrik çözümleri sağlayın

İyi bir takım tezgahı ürün kalitesinin önemli bir garantisidir. Bu nedenle, Haitian Die Casting her zaman birinci sınıf ekipmanın birinci sınıf ürünler ürettiği kavramına bağlı kalır ve ekipman yatırımlarını sürekli olarak artırır. 1994’ten bu yana Şirket, Japonya, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi gelişmiş ülkelerden birinci sınıf CNC’ler tanıttı ve Çin’deki en gelişmiş esnek işleme üretim hattına yatırım yaparak yüksek hassasiyetli işleme ve yüksek verimli üretim için sağlam bir garanti sağladı.

Haitian, önemli parçaların %100’ünün Hassas İthalat İşleme Merkezi tarafından

işlendiği konusunda ısrar ediyor. Mitsubishi Heavy Industries, SHW (8 eksenli bağlantı), WALDRICH ve SKODA gibi büyük ölçekli ithalat işleme merkezleri, ağır makine şablonları üretmek için esas olarak üretim merkezleridir. Küçük ve orta ölçekli makine şablonları esas olarak Mauser ve Niigata’nın esnek işleme üretim hatları tarafından işlenir,

dirsekler Cincinnati Machine ve FADAC tarafından işlenir,çerçeve Mitsubishi ve Haitian Precision’ın büyük gantry pentahedronu tarafından işlenir ve

valf plakası Niigata ve Okuma’nın esnek işleme üretim sistemi tarafından işlenir. İşlenecek iş parçası takıldıktan sonra, tüm işlem işleme süreci otomatik olarak tamamlanabilir ve işlemdeki sıkıcı ve insan hatalı orijinal işleme yöntemi tamamen değiştirilir. Çekme çubuğu ve piston çubuğu gibi hassas parçalar için Şirket, büyük ölçekli bir CNC işleme grubu oluşturmak için Dairijin’in düzinelerce CNC torna merkezini tanıttı.

Görünümlü sac metal parçaların üretimi esas olarak WIEDMANN ve OMADA bükme makinesi, elektronik zımba, açılı kesici ve üretim doğruluğunu sağlamak için diğer ekipmanlar tarafından işlenir. Mekanik parçaların kalitesini tam olarak garanti altına almak için Şirket, Japonya’dan düzinelerce ısıl işlem hattı getirdi. Bunlar arasında, ısıl işlem etkisini etkili bir şekilde garanti eden, kendi kendini izleyen kuyu tipi nitrürleme fırınları ve nitrürleme işlemleri de yer alıyor.

Haitian Bsınçlı Dökümünün Ürün Uygulaması
Müşterilere verimli pres döküm çözümü sağlayın

Pres döküm, çeşitli karmaşık geometrilere sahip dökümler üretebilen, demir dışı alaşımlar için gelişmiş ve etkili bir hassas şekillendirme teknolojisidir ve çeşitli endüstrilerde ekipman ve ürün parçalarının imalatında yaygın olarak kullanılır. Pres döküm makineleri, pres döküm endüstrisinin gelişimi için önemli bir ekipmandır. Hafif otomobil parçalarına yönelik yedek parça talebinden ve iletişim ve 3C gibi endüstrilerin teknolojik gelişimine paralel olarak parçalara olan talebin artmasından faydalanan pres döküm makineleri endüstrisi geniş bir geliştirme alanına sahiptir. Aslında, pres dökümün uygulama alanları son derece geniştir ve ürünleri hayatımızın her alanında yer almaktadır.