7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Die Casting, Donanım Şehrinde Faaliyete Geçiyor – Haitian Die Casting’in (Yongkang) Açılışının Kutlanması

Haitian Die Casting, Donanım Şehrinde Faaliyete Geçiyor – Haitian Die Casting’in (Yongkang) Açılışının Kutlanması

Haitian Die Casting (Yongkang), 18 Kasım 2017’de saat 11:00’de havai fişekler ve alkışlarla görkemli açılışını gerçekleştirdi. Yüzlerce konuk ve medya dostu görkemli açılış törenine katıldı. Haitian Die Casting (Yongkang), Yongkang’da Haitian Die Casting tarafından yetkilendirilmiş tek ajansdır.

Yongkang, Çin donanım ürünleri için bir dağıtım merkezi olarak iyi bilinmektedir. Zamanın ve teknolojinin gelişmesiyle Yongkang, geleneksel donanımdan modern donanıma başarılı bir şekilde geçiş yapmıştır. Haitian Group’un beşinci endüstrisi olan Haitian Die Casting, yarım yüzyıldır Haitian’ın hassas ekipman üretimi yönetim felsefesine bağlı kalarak, bağımsız inovasyon, enerji tasarrufu, çevre koruma, sürdürülebilir kalkınma ve küresel pazar hedefleyen çeşitli döküm makineleri serisiyle uğraşmaktadır. Haitian Die Casting, Haitian Plastic Machinery, Haitian Precision ve Haitian Drive platformlarının avantajlarının yardımıyla döküm endüstrisinin ilerlemesini teşvik eder ve müşterilere lider teknoloji, güvenilir kalite ve verimli hizmet konseptiyle döküm ürünlerinin rekabetçi üretim kapasitesini gerçekleştirmek için uygun maliyetli döküm ekipmanları ve eksiksiz çözümler sunar.

Haitian Die Casting (Yongkang) Genel Müdürü Bay Cheng Hui, “Haitian Die Casting (Yongkang) Haiti felsefesini takip edecek ve müşterilerin Haiti markasına olan tanınırlığını “dadı tarzı” hizmet yoluyla artırırken hizmet kalitesini de iyileştirecektir. Müşterilerimizle kazan-kazan durumu elde etmek için “önce hizmet”i uygulayacağız. Haiti döküm makineleri, Haiti enjeksiyon kalıplama makineleri kadar en kritik iş haline gelecek ve olağanüstü performansını genişletecek ve iyi bir itibar yaratacaktır.

Ayrıca Haitian Die Casting (Yongkang) firması da açılış töreninin ardından döküm makineleri konusunda bilgi ve anlayışlarını artırmak amacıyla teknik seminerler düzenledi.