7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Die Casting, 7. Uluslararası (Dongguan) Metal Döküm Fuarı’nda yeni bir makine sergiliyor

Haitian Die Casting, 7. Uluslararası (Dongguan) Metal Döküm Fuarı’nda yeni bir makine sergiliyor

Pres döküm sektörünün büyük etkinliği olan 7. Uluslararası (Dongguan) Metal Döküm Fuarı, 1 Aralık’ta başarılı bir şekilde sona erdi. Uluslararası Metal Döküm Fuarı, Güney Çin’deki en etkili pres döküm ticaret fuarı olarak bilinir ve bu yıl fuarın ölçeği yeni bir rekor seviyeye ulaştı, dört gün boyunca fuara on binlerce profesyonel seyirci katıldı. Özellikle otomotiv sektörü olmak üzere çeşitli sektörlerde alüminyum-magnezyum alaşımlı pres dökümlere olan talebin artması sayesinde, Ningbo Haitian Pres Döküm Ekipmanı A.Ş. (bundan sonra “Haiti Pres Döküm” olarak anılacaktır) bu itici güçten yararlandı ve Çin’in pres döküm sektörünün en gelişmiş bölgelerinden biri olan Guangdong’a geldi.

“Makine” dokunaklı

HDC serisi döküm makinesi piyasaya sunulduğundan beri, pazar ve müşterilerden hızla popülerlik kazandı ve “güvenilirlik ve dayanıklılık” ürün felsefesi ve Haiti markasının büyük popülaritesi ile tatmin edici satış sonuçları elde etti. Bu sergide, Haitian Die Casting’in Güney Çin bölgesindeki satış ve servis ekiplerinden 20’den fazla kişi, Haitian Die Casting’in Ningbo genel merkezinin satış ve uygulama departmanlarından meslektaşlarıyla birlikte ziyaretçilere ayrıntılı tanıtım ve bilgi sağlamak için işbirliği yaptı. Dört gün boyunca, Haitian Die Casting 20’den fazla makine siparişi aldı ve potansiyel olarak 100’den fazla makine sipariş edildi, bu da Haitian Die Casting’in Güney Çin’deki kayda değer ilerlemesi için sağlam bir temel oluşturuyor

Haitian HDC800-SF soğuk odalı döküm makinesi, besleme makinesi, püskürtme makinesi ve tutucu ile donatılmış, operatör sayısını etkili bir şekilde azaltabilen, üretim verimliliğini ve ürün kalitesini artırabilen otomatik bir üretim ünitesi oluşturan muhteşem performansıyla profesyonel izleyicileri etkiledi.