7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Pres Döküm, Jinji Gölü’nün Yanında Hassas Makinenin İlk Çıkışını Yaptı

Haitian Pres Döküm, Jinji Gölü’nün Yanında Hassas Makinenin İlk Çıkışını Yaptı

Suzhou Uluslararası Endüstri Fuarı, 22-25 Mart 2018 tarihleri ​​arasında Suzhou Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlendi ve “kalite, robotizasyon, inovasyon ve gelecek” temasıyla akıllı üretimin muhteşem bir şöleni yaşandı. Bu fuarın ölçeği, çeşitli ülkelerden ve bölgelerden yaklaşık 100 tanınmış işletmenin katılımıyla yeni bir rekor seviyeye ulaştı, 40.000 metrekarelik bir alanı kapladı ve ilk gün 20.000’den fazla ziyaretçi çekti.

Haitian HDC serisi bu yılın ilk yarısında piyasaya sürüldüğünden beri, pazar ve müşterilerden hızla popülerlik kazandı ve “güvenilirlik ve dayanıklılık” ürün felsefesi ve Haitian markasının büyük popülaritesiyle tatmin edici satış sonuçları elde etti. Bu sergide, Haitian Die Casting’in Doğu Çin acentesinden 20’den fazla satış ve servis personeli, Haitian Die Casting’in Ningbo genel merkezinin satış ve uygulama departmanlarından meslektaşlarıyla Şanghay’da bir araya geldi. Bu güçlü ekip, ziyaretçilere ayrıntılı tanıtım ve bilgi sağladı.

“Endüstri 4.0” ve “Yeşil Bilgelik” gibi sıcak konulara uyum sağlamak için Haitian Die Casting, Haitian HDC300 ve Haitian HDC500 soğuk odalı döküm makineleriyle fuara katıldı. Yapı malzemelerinin yeniden kullanımı yeşil endüstri için küçük bir adımsa, servo enerji tasarrufu büyük bir adımdır. Geleneksel döküm makinesiyle karşılaştırıldığında, HDC serisi soğuk odalı döküm makinesi güç tüketimini %50’den fazla azaltırken, aynı zamanda istikrarlı ve hızlı bir çalışma sağlar.