7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Die Casting (Cixi)’nin Açılışının Sıcak Kutlaması

Haitian Die Casting (Cixi)’nin Açılışının Sıcak Kutlaması

Haitian Die Casting (Cixi) Açılışının Sıcak Kutlaması
No. 775 Huancheng North Road, Zhouxiang adresinde bulunan Haitian Die Casting (Cixi), Cixi bugün çiçekler ve havai fişeklerle açılış törenini gerçekleştirdi.

Haitian Die Casting, yüksek performanslı soğuk odalı döküm makinelerinde uzmanlaşmıştır. Haitian Group’un beşinci endüstrisi olan Haitian Die Casting, “Çin için ekipman, dünya için ekipman” hedeflemektedir ve Çin’in döküm endüstrisinin ilerlemesini teşvik etmeye kendini adamıştır. Şu anda Haitian Die Casting düzenini hızlandırıyor ve pazardaki fırsatları değerlendiriyor.

Cixi, olgun bir endüstriyel zincire sahip döküm endüstrisinin merkezidir. Örneğin Zhouxiang’ı ele alalım, 20 km içinde küçük ev aletleri, aletler, yapısal parçalar, lambalar ve diğer endüstriler dahil olmak üzere 300’den fazla işletme bulunmaktadır. Yüksek kalite ile Haitian Die Casting döküm ürünleri, Cixi pazarına bir yıldan fazla bir süredir girmesinden bu yana yerel ve çevre bölgelerin (Yuyao, Shaoxing ve diğer bölgeler) pazar payının neredeyse yarısını işgal etti. Cixi Şirketi’nin açılışı, Haitian Die Casting’in yerel pazarında daha fazla keşif anlamına geliyor.

Haitian Die Casting (Cixi) genel müdürü Bay Sun Jiqing, konuşmasında Cixi şirketinin sürekli değişen pazar talebine ayak uyduracağını ve Haitian Group’un “önce hizmet” felsefesine bağlı kalmaya devam edeceğini ve yeni kapasite ve tesislerle müşterilere daha düşünceli ve mükemmel hizmetler sunacağını söyledi.

Haitian Die Casting genel müdürü Bay Le Xiaodong, konuşmasında döküm endüstrisinin pazarda şiddetli bir rekabetle karşı karşıya olduğunu, ancak zorlukların fırsatlarla birlikte geldiğini söyledi. Haitian Die Casting asla durmayacak ve ürün kalitesini her zaman iyileştirecek, döküm müşterilerine daha uygun maliyetli ürünler sunacak ve uluslararası ünlü markalarla arasındaki farkı daraltacaktır.

Açılış törenine Ningbo City Fresh Technology Co.,Ltd., Cuori Electrical Appliances Group Co., Ltd., Huayu Electrical Appliance Group Co., Ltd. ve diğer büyük işletmeler de dahil olmak üzere düzinelerce müşteri katıldı. Herkes HDC soğuk odalı döküm makinesinin yüksek üretim verimliliğine ve iyi ürün kalitesine sahip olduğu konusunda hemfikir ve Haitian Die Casting’in yeni zirvelere ulaşarak döküm makinesi sektörüne öncülük etmesini bekliyor.