7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Harika İnceleme|Haitian Pres Dökümü EUROGUSS MEXICO’da Tanıtıldı

Harika İnceleme|Haitian Pres Dökümü EUROGUSS MEXICO’da Tanıtıldı

28 Şubat – 2 Mart tarihleri ​​arasında Meksika’daki Guadalajara Uluslararası Sergi Merkezi’nde “EUROGUSS MEXICO” düzenlendi. Sergi, döküm endüstrisindeki en profesyonel sergilerden biri olup, uluslararası pazarda güçlü bir etkiye sahip olup, döküm endüstrisi zincirinin tamamına ait gelişmiş ürün ve teknolojileri sergilemeye kendini adamıştır. Haitian Die Casting, bu sergide önemli bir görünüm elde etmek için yıldız ürünlerini ve çözümlerini getirdi.

Sergi canlı
Üç günlük sergi boyunca Haitian Die Casting, çift kapalı devre tam gerçek zamanlı kontrol sistemine sahip Haitian HDC 700/RTC yüksek performanslı döküm makinesini ve çevre birimlerini sergileyerek, Haitian Die Casting’in gelişmiş teknolojisini ve verimli çözümlerin tam setini izleyicilere sundu. Bu sergide yerinde ekipman sergileyen tek döküm makinesi üreticisi olarak, Haitian Die Casting’in standı çok sayıda müşteriyi ziyaret etmeye ve birbirleriyle etkileşim kurmaya çekti.

Pres döküm teknolojisi paylaşımı Aynı dönemde, Haitian Die Casting temsilcileri Filiberto ve Rogelio’nun katıldığı birkaç profesyonel pres döküm konferansı düzenlendi. Bu konferanslarda otomotiv yapısal elemanları için çözümler hakkında açılış konuşmaları yapıldı ve Haitian Die Casting’in 6000T’nin üzerindeki süper büyük pres döküm makinelerinin üretim kapasiteleri tanıtıldı ve izleyicilere Haitian’ın teknik özellikleri ve avantajları daha iyi anlatıldı.

Haitian Meksika Fabrika turu
Sergi sırasında, müşterilerimizden bazılarını Haiti Meksika fabrikasını ziyaret etmeye yönlendirdik. Fabrika turu sırasında, müşteri Haiti Grubunun güçlü ekipman işleme ve üretim gücünü sıfır mesafeden deneyimleyerek Haiti’nin çeşitlendirilmiş endüstrileri hakkında daha derin bir anlayışa sahip oldu ve bu da bize döküm döküm alanında müşterilerin ihtiyaçlarını derinlemesine anlamak ve kişiselleştirilmiş çözümler sunmak için iyi bir fırsat sağladı.

Son yıllarda, otomotiv ve metalurji endüstrilerinin büyümeye devam ettiği Meksika, dünyanın yedinci büyük otomotiv üreticisi ve dünyanın dördüncü büyük otomotiv ihracatçısı olup, büyük döküm pazarı talebi ve geniş gelişme beklentilerine sahiptir. Gelecekte, Haitian Die Casting Meksika pazarını geliştirmeye devam edecek ve derin teknoloji birikimi ve yerelleştirme avantajlarıyla, yerel müşteriler için daha özel olarak hazırlanmış eksiksiz çözümler sunmak ve mükemmel değer yaratmak için yerel müşteri ihtiyaçlarına tamamen yakın olacaktır.