7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Büyük Pres Dökümün Gelişmesine Yardımcı Olacak Yenilik | Haitian Die Casting, 2023 Ulusal Pres Döküm Yıllık Kongresine Katıldı 2023-03-27

Büyük Pres Dökümün Gelişmesine Yardımcı Olacak Yenilik | Haitian Die Casting, 2023 Ulusal Pres Döküm Yıllık Kongresine Katıldı 2023-03-27

22-24 Mart tarihleri ​​arasında, “Ulusal Pres Döküm için 2023 Yıllık Kongresi” Shangri-La Hotel, Hefei’de başarıyla gerçekleştirildi. Kongre, yeni enerji araçlarının yüksek kaliteli gelişimine yardımcı olmak için “Yeni Enerji Araç Üretimi Büyük Pres Döküm Çağına Önderlik Ediyor” temasına odaklandı. Haitian Die Casting, bu foruma süper büyük entegre pres döküm çözümünü ve yeni piyasaya sürülen 3.000T magnezyum alaşımlı enjeksiyon kalıplama çözümünü getirdi.

Kongre, Çin Makine Mühendisliği Derneği, Dünya Döküm Örgütü (WFO) Pres Döküm Komitesi ve Döküm Verimliliği Geliştirme Merkezi tarafından desteklenmekte olup, Çin Makine Mühendisliği Derneği Döküm Enstitüsü, Yüksek Sonlu Ekipman Döküm Teknolojisi Ulusal Anahtar Laboratuvarı, Shenyang Araştırma Enstitüsü Foundry Co., Ltd. CAM ve Ekipman Üretim Endüstrisinde Anahtar Bileşenlerin Dökümünde Yenilik Başarılarının Endüstrileştirilmesi için Kamu Hizmeti Platformu tarafından düzenlenmektedir.

Kongreye otomotiv, döküm ve diğer sektörlerden 800’ü aşkın profesyonel katılarak döküm sektöründeki yeni gelişmeleri teknik konuşmalarla ve öne çıkan ürün paylaşımlarıyla yakından takip ettiler.

Yeni enerji araçlarına odaklanın-Haitian Die Casting’in entegre döküm çözümü
Kongre sırasında, Haitian Die Casting’in Kıdemli Uygulama Uzmanı Bay Zhou Lianjun, entegre döküm pazarının içgörüsü hakkında Entegre Dökümün Düşüncesi ve Çözümü konulu raporu hazırladı. Otomotiv hafifliğinin teşviki ve özellikle yerli tek araçlarda kullanılan alüminyum miktarının artırılması için muazzam potansiyel ile entegre döküm, otomotiv şirketleri için giderek katı bir talep haline geliyor.

Pazar talebiyle karşı karşıya kalan Haitian Die Casting, 2021 yılında önde gelen çift kapalı devre tam gerçek zamanlı kontrol kalıp enjeksiyon teknolojisine, yüksek verimli ve güçlü üç kalıp sıkıştırma teknolojisine ve akıllı KEBA kontrol sistemine sahip HDC8800T süper büyük akıllı döküm makinesini resmen piyasaya sürdü.

Haitian Die Casting, yüksek kaliteli döküm makinesi ürünleri sağlamanın yanı sıra, endüstrinin gelişimine etkili bir şekilde yardımcı olmak ve entegre yukarı ve aşağı akış endüstriyel zincirindeki boşluğu doldurmak için 100 milyon RMB’den fazla yatırım yaptı ve Küresel Uygulama Merkezi’nde bir dizi 8800T süper büyük kalıp test ünitesi donattı. Geçtiğimiz yılın Eylül ayında faaliyete geçmesinden bu yana, Haitian Die Casting’in 8800T kalıp deneme ünitesi, otomobil ön kabini, arka zemin vb. dahil olmak üzere birçok yerli ve yabancı işletmeye yeni malzemeler, yeni süreçler ve yeni ürünler için kalıp deneme ve uygulama test hizmetleri sağladı.

Bay Zhou Lianjun, Haitian Die Casting’in entegre döküm alanında süper büyük döküm makineleri, entegre komple kalıplama çözümleri ve entegre kalıp deneme hizmetleri sağlayabileceğini ve ayrıca Haitian Precision’ın entegre döküm için özel işleme çözümlerini tanıttı.

Hafif magnezyum alaşımı uygulamalarını kolaylaştırın – Haitian Die Casting’in magnezyum alaşımı enjeksiyon kalıplama çözümü
Son yıllarda, karbon zirvesi ve karbon nötrlüğü hedeflerinin önerilmesiyle, hafiflik yeni enerji araçları alanında hızla geliştirildi ve uygulandı. Örneğin, araba ekranları ikili, üçlü ve büyük boyutlu ekranlara doğru ilerliyor. Bu tür büyük boyutlu ve yüksek talep gören döküm kalıplarının üretim sorunlarını çözmek ve magnezyum alaşımı üretiminin güvenliğini ve çevre korumasını sağlamak için Haitian Die Casting, 30000 kN’nin üzerinde bir kilitleme kuvvetine, 150 mm’lik bir vida çapına ve magnezyum alaşımı için 10 kg’a kadar teorik enjeksiyon hacmine sahip, gelişmiş tam gerçek zamanlı kontrol enjeksiyon teknolojisine sahip büyük bir magnezyum alaşımı enjeksiyon kalıplama makinesi HMG3000’i piyasaya sürdü ve çoklu ekranlı arka panolar, koltuk çerçeveleri ve iç kapı panelleri gibi büyük boyutlu magnezyum alaşımı malzemelerin üretimi ve uygulaması için mükemmel bir seçim sağladı.

Haitian Die Casting, büyük döküm kalıplarının gelişimini hızlandırmak ve müşterilere alüminyum ve magnezyum alaşımları konusunda yüksek kaliteli özel çözümler sunarak pazarın farklı ihtiyaçlarını karşılamak ve hafifliğin gelişimini etkili bir şekilde teşvik etmek için teknolojik yeniliklere bağlı kalırken Ar-Ge ve destek hizmetlerine yatırımı artırmaya devam edecektir.