7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian Die Casting küresel stratejik ortaklıklarını genişletiyor

Haitian Die Casting küresel stratejik ortaklıklarını genişletiyor

Düsseldorf’taki GIFA 2023’te ilk kez temsil edilen Haitian Die Casting, sektörde tanınmış şirketlerle üç stratejik iş birliği çerçeve anlaşması imzaladı. Bu anlaşmalar, fuarın ilk gününde doğrudan Haitian Die Casting’in standında imzalandı. İş ortaklıkları, karşılıklı büyüme ve başarı için zaten oldukça sinerjik olan faaliyetlerini sağlamlaştırıyor.

Haitian Die Casting, Çin’in Chongqing kentinde merkezi bulunan ve otomotiv ve iletişim endüstrisi için çözümlerin tasarımı ve üretiminde uzmanlaşmış büyük bir oyuncu olan Chongqing Millison Technologies Inc ile küresel stratejik iş birliği için bir çerçeve anlaşması imzaladı. Haitian Die Casting ile ortaklık, küresel stratejik projeleri ilerletmeyi ve güçlendirmeyi amaçlayan uzun vadeli bir ortak geliştirme vizyonuna dayanmaktadır. İş birliği ayrıca ultra büyük döküm kalıplarının yenilikçi üretimi alanında teknik geliştirmeyi de içermektedir. Bu bağlamda şirketler, 20.000 ton sıkıştırma kuvvetine sahip bir Haitian HDC makinesi için ortak bir projenin başladığını duyurdu.

Sırbistan’daki otomotiv tedarikçisiyle yüksek sinerji

Uluslararası faaliyet gösteren Minth Group’un bir üyesi olan United Alloy-Tech Europe d.o.o (UATE) ile bir başka stratejik ortaklık kuruldu. Çin merkezli küresel oyuncu, 30’dan fazla ülkede otomotiv endüstrisine bileşenler ve aksesuarlar tedarik ediyor. Sırbistan Cumhuriyeti merkezli UATE, pazar sinerjilerini ve kaynaklarını değerlendirmek, maliyet yapılarını optimize etmek ve nihayetinde ileriye dönük bir genişleme stratejisi oluşturmak için Haitian Die Casting ile güçlerini birleştiriyor.

Japonya için umut vadeden iş modelleri

OKAYA & Co., LTD., Japon otomotiv üreticileriyle çalışma konusunda kapsamlı ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip, Japonya merkezli, dünyaca ünlü bir ticaret şirketidir. Ortaya çıkan ve son derece dinamik BEV pazarına teknolojiyle hizmet verebilmek için, gelecekte ilgili kaynaklar giderek daha fazla konuşlandırılacak ve bu da her iki tarafa da fayda sağlayacaktır.

Haitian Die Casting CEO’su Bay Le Xiaodong çok emin ve vurguluyor: “Bu stratejik açıdan önemli ortaklıklar, yalnızca tüm katılımcılar için pazar konumunu güçlendirmekle kalmıyor, aynı zamanda küresel, kendini işine adamış Haiti ekibimize soğuk odalı döküm makinelerinin geliştirilmesi ve üretimindeki uzun yıllara dayanan deneyimimizi gösterme fırsatı da veriyor. Ortak hedefimiz, müşterilerimiz için gerçek katma değer sağlamaktır.”

Haitian Die Casting Hakkında:
Haitian Die Casting, enjeksiyon kalıplama makineleri, CNC hatları ve akıllı üretim için akıllı çözümlerin dünya lideri tedarikçisi olan Haitian International etrafında küresel olarak konumlanmış Haitian Group’un altı iş biriminden biridir. Geleneksel köklere ve sürdürülebilirliğe odaklanmış bir değer sistemine dayanan Haitian Die Casting ekibi, üretim ekipmanlarının tasarımı ve üretiminde yaklaşık 60 yıllık deneyimden yararlanabilir.

Haitian Die Casting, modern döküm teknolojisi konusunda derinlemesine bilgiye sahiptir ve uzun yıllardır soğuk odalı döküm makineleriyle pazarda başarılı olmuştur. Döküm üretim süreçlerine yönelik hızla artan talebi karşılamak için 2021 yılında 139 hektarlık üretim alanına sahip yeni bir tesis faaliyete geçirildi. Beilun’da (Ningbo/Çin), 180 ila 8.800 ton arasında sıkıştırma kuvveti sınıflarında soğuk odalı döküm makineleri ve ayrıca 3.000 tona kadar magnezyum enjeksiyon kalıplama için yeni HMG serisi derhal üretilecektir. Tesisin yıllık kapasitesi 4000 adete kadar çıkabiliyor.