7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Haitian basınçlı Döküm CHINA DIECASTING 2023’te

Haitian basınçlı  Döküm CHINA DIECASTING 2023’te

Üç günlük CHINA DIECASTING 2023, 14 Temmuz’da Shanghai New International Expo Center’da başarıyla sona erdi. Toplam 36.900 metrekarelik alana sahip olan fuarda, tüm döküm ve demir dışı döküm endüstri zincirinde yenilikçi teknolojiler ve ürünler sergileyen 500’den fazla katılımcı yer aldı. Etkinlik 20.000’den fazla ziyaretçiyi çekerek dikkat çekici ve benzeri görülmemiş bir başarıya ulaştı.

Sahada, zeka ve olağanüstü performansı bir araya getiren HaitiAN HDC550/RTC yüksek performanslı soğuk odalı döküm makinesi ve HMG700 tiksmolding makinesi sergilendi. Stand çok sayıda ziyaretçi çekti ve etkileşimli alışverişleri kolaylaştırdı. Haitian Die Casting’in uygulama ve teknik mühendisleri ve uzmanları, saha ziyaretçilerine hem döküm makineleri hem de tiksmolding makineleri için teknik destek ve uygulama bilgisi sağladı.

Sergide ayrıca Haitian Die Casting’in büyük ölçekli entegre döküm alanındaki çözümleri ve pratik uygulamaları sunuldu. HDC serisi büyük ölçekli makineler, karmaşık entegre süreçlerle mükemmel şekilde eşleşen büyük alüminyum bileşenlerin tek adımlı dökümünü elde etmek için kullanıldı. Ünlü elektrikli araç üreticileri için ön ve arka entegre alüminyum gövdelerin üretimi, Haitian Die Casting’in gelişmiş teknolojisini ve üretim yeteneklerini sergileyen 8800T büyük ölçekli döküm makinesi kullanılarak gerçekleştirildi.

clear

936 / 5.000

Çeviri sonuçları

Çeviri sonucu

Büyük ölçekli döküm çağını kucaklamak Son yıllarda, döküm endüstrisi zincirindeki şirketler kendilerini stratejik olarak “entegre döküm” alanında konumlandırıyor ve bu da teknolojide önemli ilerlemelere yol açıyor. Bu eğilim ışığında, Haitian Die Casting iyi hazırlanmış durumda. Sadece entegre döküm uygulamasındaki somut deneyimiyle değil, aynı zamanda 8800T HDC serisi makinenin kurulduğu ve her türlü uygulama ve kalıp testi için hazır olduğu Küresel Uygulama Merkezi’ne dayanan iyi hazırlanmış tesisleri ve uygulama ekipleriyle de. Haitian Die Casting, müşterilerine eksiksiz bir çözüm ve hizmet seti sağlayabilir. Haitian Die Casting gelecekte, dünya çapındaki müşterilere güvenilir kalite ve hizmetlerle üstün ürünler sunmak için müşteri odaklı gereksinimlere ve uygulamalara dikkat ederek sürekli teknik gelişime odaklanmaya devam edecektir.