7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

Magnezyum Çağını Hızlandırıyoruz

Magnezyum Çağını Hızlandırıyoruz


Magnezyum Çağını Hızlandırıyoruz | Bir HMG3000 Tikso Kalıp Makinası Daha Sevk Edildi 2024-04-29

23 Nisan’da, Jubao Precision Machining (Jiangsu) Co., Ltd.’nin üretim üssüne gönderilmek üzere Haitian Die Casting’in başka bir HMG3000 tikso kalıplama makinesi sevk edildi. Sektördeki en büyük tikso kalıplama makinelerinden biri olan bu model, geniş çapta ilgi gördü. tanıtımından bu yana dikkat çekiyor. Birden fazla HMG3000 ünitesinin başarıyla teslim edilmesi ve kullanıma sunulmasıyla, HMG serisi tikso kalıplama makineleri yavaş yavaş pazarda geniş çapta tanınırlık ve beğeni kazandı.

23 Nisan’da, Jubao Precision Machining (Jiangsu) Co., Ltd.’nin üretim üssüne gönderilmek üzere Haitian Die Casting’in başka bir HMG3000 tikso kalıplama makinesi sevk edildi. Sektördeki en büyük tikso kalıplama makinelerinden biri olan bu model, geniş çapta ilgi gördü. tanıtımından bu yana dikkat çekiyor. Birden fazla HMG3000 ünitesinin başarıyla teslim edilmesi ve kullanıma sunulmasıyla, HMG serisi tikso kalıplama makineleri yavaş yavaş pazarda geniş çapta tanınırlık ve beğeni kazandı. Haitian Die Casting tarafından Mayıs 2023’te piyasaya sürülen yenilikçi bir tasarım olan HMG3000, o dönemde dünya çapındaki en büyük tikso kalıplama makinesi oldu. Haitian Die Casting’deki güçlü ortak geliştirme ve bağımsız inovasyon kapasitesi desteğiyle bu model, magnezyum alaşımlı enjeksiyon kalıplamanın yüksek kaliteli seri üretimini gerçekleştirerek, magnezyum alaşımlarının hafif uygulamasına daha fazla canlılık ve olasılık kazandırdı.

23 Nisan’da, Jubao Precision Machining (Jiangsu) Co., Ltd.’nin üretim üssüne gönderilmek üzere Haitian Die Casting’in başka bir HMG3000 tikso kalıplama makinesi sevk edildi. Sektördeki en büyük tikso kalıplama makinelerinden biri olan bu model, geniş çapta ilgi gördü. tanıtımından bu yana dikkat çekiyor. Birden fazla HMG3000 ünitesinin başarıyla teslim edilmesi ve kullanıma sunulmasıyla, Haitian HMG serisi tikso kalıplama makineleri yavaş yavaş pazarda geniş çapta tanınırlık ve beğeni kazandı. Haitian Die Casting tarafından Mayıs 2023’te piyasaya sürülen yenilikçi bir tasarım olan HMG3000, o dönemde dünya çapındaki en büyük tikso kalıplama makinesi oldu. Haitian Die Casting’deki güçlü ortak geliştirme ve bağımsız inovasyon kapasitesi desteğiyle bu model, magnezyum alaşımlı enjeksiyon kalıplamanın yüksek kaliteli seri üretimini gerçekleştirerek, magnezyum alaşımlarının hafif uygulamasına daha fazla canlılık ve olasılık kazandırdı. HMG serisi modeller sıcak bir şekilde satılıyor ve düzinelerce Haitian HMG serisi model halihazırda ülke çapındaki magnezyum alaşımı üreticilerine başarıyla teslim edilmiş durumda. Magnezyum alaşımlı kalıplamanın daha güvenli ve çevre dostu bir yöntemi olarak, uygulama alanlarını hızla genişletmekte ve ürünlere daha yüksek yoğunluk ve üstün mekanik özellikler kazandırarak piyasada oldukça tercih edilmektedir.

23 Nisan’da, Jubao Precision Machining (Jiangsu) Co., Ltd.’nin üretim üssüne gönderilmek üzere Haitian Die Casting’in başka bir Haitian HMG3000 tikso kalıplama makinesi sevk edildi. Sektördeki en büyük tikso kalıplama makinelerinden biri olan bu model, geniş çapta ilgi gördü. tanıtımından bu yana dikkat çekiyor. Birden fazla Haitian HMG3000 ünitesinin başarıyla teslim edilmesi ve kullanıma sunulmasıyla, HMG serisi tikso kalıplama makineleri yavaş yavaş pazarda geniş çapta tanınırlık ve beğeni kazandı. Haitian Die Casting tarafından Mayıs 2023’te piyasaya sürülen yenilikçi bir tasarım olan Haitian HMG3000, o dönemde dünya çapındaki en büyük tikso kalıplama makinesi oldu. Haitian Die Casting’deki güçlü ortak geliştirme ve bağımsız inovasyon kapasitesi desteğiyle bu model, magnezyum alaşımlı enjeksiyon kalıplamanın yüksek kaliteli seri üretimini gerçekleştirerek, magnezyum alaşımlarının hafif uygulamasına daha fazla canlılık ve olasılık kazandırdı. Haitian HMG serisi modeller sıcak bir şekilde satılıyor ve düzinelerce HMG serisi model halihazırda ülke çapındaki magnezyum alaşımı üreticilerine başarıyla teslim edilmiş durumda. Magnezyum alaşımlı kalıplamanın daha güvenli ve çevre dostu bir yöntemi olarak, uygulama alanlarını hızla genişletmekte ve ürünlere daha yüksek yoğunluk ve üstün mekanik özellikler kazandırarak piyasada oldukça tercih edilmektedir. Haitian Die Casting teknolojik yenilik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Bu yıl şirket, üretim kalitesini ve kalıplama yeteneklerini geliştirmek için ekstra geniş çaplı vidalarla donatılmış, 3000 tonun üzerinde kapasiteye sahip tikso kalıplama makinelerini piyasaya sürmeyi planlıyor.

Geleceğe daha da ileriye bakıldığında, 5000 tonun üzerinde kapasiteye sahip tikso kalıplama makineleri de geliştirme planlarına dahil ediliyor. Haitian Die Casting, daha iyi bir gelecek için müşterilerle birlikte çalışarak yüksek kaliteli, güvenilir hafif çözümleri keşfetmeye ve müşterilere sunmaya devam edecek.