7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

HMG350 – HMG3000

HMG350 – HMG3000

Tikso Kalıplama Magnezyum Makinesi
HMG350 – HMG3000

Haitian Die Casting, otomotiv hafif çözümlerine yönelik artan talebi karşılamak amacıyla 2022’de yarı katı magnezyum alaşımlı enjeksiyon kalıplama teknolojisine yönelik temel patentleri aldı.
Güçlü Ar-Ge ve üretim yeteneklerimiz sayesinde güçlü, verimli, istikrarlı ve güvenilir bir tikso kalıplama makinesi geliştirdik. Haitian HMG Serisi, Basınçlı Döküm makinelerimizin sağlam ancak esnek bağlama ünitesiyle donatılmıştır. Enerji tasarruflu servo hidrolikli hidrolik enjeksiyon ünitesi (Haitian Tahrik Sistemleri ile işbirliği içinde) yüksek performans ve hassasiyet vaat ediyor.
Magnezyum olanaklarını genişletin

Üstün performansa sahip enjeksiyon sistemleri

Tam gerçek zamanlı kontrollü enjeksiyon sistemi:

Hız kapalı döngü kontrolünü gerçekleştirmek için giriş + çıkış çift servo oransal valf kontrolü, 0,25 ms’lik gerçek zamanlı kontrol döngüsü, yapılandırılabilir çok bölümlü enjeksiyon hızı, daha geniş proses ayar aralığı, uç fren fonksiyonu, daha iyi doğruluk ve daha yüksek tekrarlanabilirlik,


Kademesiz hız ayarı ve mükemmel hızlanma performansıyla 0,05-5 m/s enjeksiyon hızı
Hem ölçüm çıkarma hem de ölçüm dönüşü, daha yüksek kontrol doğruluğu ile servo motor tarafından kontrol edilir ve ölçüm torku ve dönüş hızının gerçek zamanlı izlenmesi sağlanır.


Dövme çelik parçalardan yapılmış enjeksiyon ünitesi silindiri, 19 Mpa’lık yüksek sistem basıncına daha uygundur


Yeterli enerji, küçük basınç düşüşü, kapanma durumunda otomatik olarak tahliye edilen basınç ve daha güçlü ve daha kararlı enjeksiyon ile genişletilmiş akümülatör ve nitrojen silindiri,


Sıcaklık ölçümü için katı hal rölesi ve çift namlulu sensörle donatılmış enjeksiyonlu elektrikli ısıtma devresi, onu daha kararlı ve daha güvenli hale getirir.

Yüksek rijit sıkıştırma yapısı

Basınçlı döküm makinesinin yapısına göre sıkıştırma kısmı üç kalınlaştırılmış plaka, güçlendirilmiş orta plaka yapısı, özel kalınlaştırılmış büyük çubuk, özel kilit mili ve içine alüminyum dökülmüş bronz ayar somunundan oluşur.


Yardımcı plaka: Orta plakanın kalıp yüzü, endüstrideki uzun süreli kalıp yüzeyi depresyon problemini tamamen çözen ve aynı zamanda plakanın sertliğini artıran P20 kalıp çeliği yardımcı plaka ile donatılmıştır. (700 ve üzeri)


Haitian’ın benzersiz menteşe hareketi yazılımı optimizasyon analizine göre orta plaka, kalıp açma stroku dahilinde herhangi bir konumda durdurulabilir ve tekrarlanabilirlik yüksektir, bu da üretim döngüsünü etkili bir şekilde kısaltır


Sıkıştırma parçası, ejektör çubuğunun montajını kolaylaştıran bir C-plaka yapısıyla donatılmıştır (yalnızca küçük ve orta boy makineler için).

Sıkıştırma Ünitesi

Kalıp açma ve kapama işlemi herhangi bir pozisyonda verimli bir şekilde durdurulabilir. Orta plaka, P20 kalıp çeliği yardımcı kalıp (700 ve üzeri modeller) ile yapılandırılmıştır.


Enjeksiyon Ünitesi

19MPa basınca sahip tam gerçek zamanlı kontrollü enjeksiyon sistemi Ø130mm ve üzeri çapa sahip vidalar için az bakım gerektiren çift bölmeli namlu ile donatılmıştır.


Kontrol Ünitesi


Enjeksiyon ve depolama eğrilerinin hızlı bir şekilde görüntülenmesi için akıllı ve güçlü KEBA kontrol sistemi ve akıllı fabrika yönetim yazılımıyla etkileşime girecek şekilde yapılandırılabilir.

Tahrik Sistemi

Enerji tasarruflu ve güvenilir, yüksek performanslı servo sistemi Çoklu hidrolik yağ filtreleme EtherCAT dijital veri etkileşimi

Bize Ulaşın