7/24 Servis Destek Hattı
0 535 566 98 78

“Haitian Türkiye”Çorlu Velimese

“Haitian Türkiye”Çorlu  Velimese

7 Temmuz 2018, Haitian Huayuan Machinery Middle East Co., Ltd. “Haitian Türkiye”Velimese Çorlu’daki yeni fabrikasını açtı. Açılış kutlamasına Türkiye Plastik Derneği Başkanı Sayın Yavuz Eroğlu, Haitian International’dan Üst Yönetim ve Haitian Türkiye’nin 200’e yakın müşterisi, ortağı ve çalışanı katıldı. Haitian Türkiye Çorlu Fabrikası, Temmuz 2017’den beri inşaatına başladı. Tamamlandıktan sonra, yeni fabrika 5.000 m2 alana sahip ve 850 m2 ofis alanı daha bulunuyor. Yeni tesis, ağırlıklı olarak makine ve yedek parça stoğu için, ek işlevlerle kapsamlı bir uygulama merkezi olarak kullanılıyor. Yeni ürünlerin teşhiri, kalıp testi, özelleştirme, teknik eğitim, satış sonrası servis vb. dahil olmak üzere yerel müşterilere daha esnek ve çeşitlendirilmiş satış ve servis desteği sağlayabilecektir.

Haitian Türkiye Genel Müdürü Bay Shi Weizhong, “Yeni tesis bize, müşterilerimize satış ve hizmet açısından daha aktif destek sağlayabileceğimiz yeni bir platform sağlıyor. Türkiye’deki fabrikalarımızda 150-200 civarında makineyi depolamayı planlıyoruz ve bu nedenle yerel müşteriler için en büyük rekabet avantajını yaratmak için 1.000 ton altındaki makine aralığında Türkiye pazarına hemen teslimat yapabileceğiz. Yeni fabrikaya ek olarak, yerel müşterilerin satış ve servis desteği için İstanbul’da bulunan Haitian Türkiye’nin mevcut merkezi de faaliyete devam edecek. ”

Türkiye, Haitian International için her zaman önemli bir ihracat pazarı ve “küresel ayak izinin” ayrılmaz bir adımıdır. Haitian, 1996 yılında Türkiye pazarına girdi ve 2001 yılında orada faaliyete başladı. Geçtiğimiz yirmi yılda Haitian, yerel pazarı aktif olarak araştırıyor ve pazar payı açısından lider konumunu başarıyla sürdürüyor. Şimdiye kadar yaklaşık 2.000 müşterisi olan Haitian International, Türkiye’de 10.000’den fazla makine teslim etti ve yerel müşterilerden geniş bir kabul gördü.


Açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Plastik Derneği Başkanı Yavuz Eroğlu, “Türkiye, Avrupa’da plastik işlemede en büyük 2. pazar. Plastik endüstrisinin gelişimine büyük önem veriyoruz ve Haitian’ın Türkiye pazarına yönelik sürekli çabalarını ve yatırımını sıcak bir şekilde karşılıyor ve takdir ediyoruz.” Haitian International’ın İcra Direktörü ve CEO’su Bay Zhang Jianming, yerel plastik endüstrisinin gelişimini desteklemek amacıyla, eğitim, araştırma ve eğitim için Türkiye Plastik Derneği’ne bağlı bir Plastik Makineleri meslek okuluna bir Haiti makinesi bağışladı. Bay Zhang Jianming, “Haiti, teknik yenilik, hizmet yeniliği ve yönetim yeniliği yoluyla daha iyi ürünler ve daha uygun hizmet ile müşteriler için değer yaratmaya devam edecek. Türkiye plastik sektörünün gelişmesi için de çaba göstereceğiz!”